1ο adidas Open Run 2015, Τετάρτη 29 Απριλίου, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Γκάζι

BOOSTATHENS_FB5

Τα adidas Open Run, η πιο αγαπημένη συνήθεια των runners της πόλης, επιστρέφουν και γεμίζουν την Αθήνα με ατελείωτη ενέργεια! Ανεξάρτητα από τη φυσική σου κατάσταση, μπορείς να απολαύσεις την ένταση και τον ενθουσιασμό των πιο fun running events και να γίνεις κομμάτι της μεγάλης παρέας.

Για 1η φορά, η εκκίνηση θα δοθεί στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων όπου όλοι οι Open Runners θα ξανασυναντηθούν για να απολαύσουν μια νέα διαδρομή στο κέντρο της πόλης, αλλά και πολλές εκπλήξεις.

http://www.boostathens.gr/wp-content/uploads/2015/04/BOOSTATHENS_FB11.jpg

Τα adidas Open Run όμως δε σταματούν εδώ καθώς φέτος έχουν αποκτήσει το δικό τους online προορισμό. Για 1η φορά οι Open Runners μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή online, να μάθουν το πρόγραμμα των φετινών events καθώς και όλες τις πληροφορίες σχετικά με αυτά. Επιπρόσθετα, οι λάτρεις των Open Run θα μπορούν να βρουν πλούσιο φωτογραφικό υλικό για κάθε event και να μοιραστούν την εμπειρία τους με τους φίλους τους.

1o-OpenRun_Map_Gazi

Η εκκίνηση του 1ου adidas Open Run για το 2015, με κεντρικό σύνθημα το #BoostAthens, θα δοθεί στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι την Τετάρτη 29 Απριλίου, στις 19:00 (προσέλευση 17.30 ως 18:30). Στο χώρο του event, οι Open Runners θα έχουν την ευκαιρία να βγάλουν τις δικές τους selfies και να τις μοιραστούν με τους φίλους τους, ενώ μετά τον τερματισμό θα ακολουθήσει το απόλυτο urban running party!

http://www.boostathens.gr/wp-content/uploads/2015/04/BOOSTATHENS_FB9.jpg

Θυμήσου:

    • Θα υπάρχουν 2 εναλλακτικές διαδρομές για να διαλέξεις (5 χλμ. & 10 χλμ)
    • Η συμμετοχή είναι δωρεάν, χωρίς περιορισμούς, ανεξάρτητα από την ηλικία ή τη φυσική σου κατάσταση.
    • Tα προσωπικά σου αντικείμενα θα φυλαχθούν με ασφάλεια.
    • Θα τρέξεις τη διαδρομή υπό την καθοδήγηση εξειδικευμένων προπονητών που θα μοιραστούν μαζί σου running tips ενώ θα προηγηθεί ζέσταμα και stretching από την Mandy  και την ομάδα της και αποθεραπεία μετά τον τερματισμό.
    • Θα δοκιμάσεις τα νέα adidas running προϊόντα καθώς και τη νέα τεχνολογία BOOST που άλλαξε το τρέξιμο για πάντα.

http://www.boostathens.gr/wp-content/uploads/2015/04/BOOSTATHENS_FB6.jpg

 

* Διαβάστε και τους όρους συμμετοχής στον διαγωνισμό μας