4ο adidas Open Run 2015, 7 Οκτωβρίου, Παραλία Φαλήρου

_MG_5680OK_50

Open Runners, τώρα που πιάσαμε ρυθμό δεν σταματάμε με τίποτα! Η πιο urban running εμπειρία συνεχίζεται και εμείς δίνουμε ραντεβού στο 4ο adidas Open Run την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου. Έλα να τρέξουμε παρέα, δίπλα στη θάλασσα και να γεμίσουμε την παραλιακή με ενέργεια.

Σε περιμένουμε στην παραλία Φαλήρου (στάσης τραμ Μπάτης) από τις 17:00, όπου θα είμαστε εκεί με up-beat μουσική, ανεβασμένη διάθεση και φωτογραφίες με φόντο τη θάλασσα.
Ξεκινάμε να τρέχουμε στις 18:30.

Και σε αυτό το Open Run δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι supergirls, Vivian και Poly από το @fitVPaddiction που θα αναλάβουν την προθέρμανση αλλά και την αποθεραπεία μετά την διαδρομή των 5 και 10 χλμ.

Να θυμάστε πως ανάμεσά σας θα τρέχουν έμπειροι προπονητές όπου θα είναι πάντα στη διάθεσή σας να σας δώσουν χρήσιμα running tips!

Δροσιστικά energy drinks, νερά και μπάρες δημητριακών θα μας περιμένουν όπως κάθε φορά στον τερματισμό, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την απόλυτη running εμπειρία που θα ζήσουμε παρέα.

Μπες στο www.boostathens.gr, και κάνε την εγγραφή σου on-line για να απολαύσεις την ένταση, τον ενθουσιασμό και τη διασκέδαση των adidas Open Run.

Ready to #BoostAthens

Open Runners, we are all set for another unforgettable running experience! We continue running at the best locations of the city. Join us on Wednesday 07.10 by the sea and let’s boost Faliro with energy. Our meeting point is at Faliro beach (tram station “Batis”). We will be there from 17:00 with upbeat music and endless energy.

We start running at 18:30.

Our supergirls Vivian and Poly from FitVPaddiction will warm us up before start running the routes of 5 and 10 km, while experienced coaches will be running along with you and provide you with running tips.

Energy drinks, water and cereal bars will be waiting for you at the finish line.
Register now at www.boostathens.gr and join the fun, excitement and energy of adidas Open Run running events!